Oli uskontoa tänään ja joo. Mietiskelyä. Piti istua oikeen ryhdissä siinä keikkuvassa tuolissa ja pitää käsistä kiinni ja HENGITTÄÄ. Sisään. Ulos. Yks. Kaks. Kolme. Sisään. Iski kamala paha olo ja ahdistus ja aloin vääntelehtiä siinä sitten ihan kunnolla. Ja Laine sitten vielä selitti että pitäs olla hyvä päivä tiedossa kun ollaan nyt keskitytty hetki ja sitä rataa ah kun ihanaa.

Tein ruokailun jälkeen sen rästikokeen ja oli kivaa tämäkin joo istua siellä ysien seassa. "Nyt ollaan sitten ihan rauhassa kun tänne tulee tekemään yks SEISKALUOKKALAINEN koetta", pulpetti vedetään melkeen seinään kiinni, "istutsä Sara siihen, muista laittaa nimi paperiin." Ysit sitten tuijottaa kaikki ja nauraa ja jupisee ja tämä yks pähkää ihan tosissaan jotakin instruktiivia.

Oi mut tänään oli hieno päivä sit kun pääsin koulusta ulos. Kävin Alepassa ostamassa litran minttujäätelöä ja tökkäsin siihen kuus kynttilää. Synttäreitä vietän niin. Kuunnellut Nightwishia kuus vuotta tasan, kaheksan vee ipanasta asti hahaha. Huudatan levyjä läpi kaiken aikaa.

http://youtube.com/watch?v=yAcMG7VKo1M TEHOSEKOITIN - HETKEN TIE ON KEVYT
Mielettömän nätti tiedän. Ei tän kuuntelemista voi lopettaa.